Zvonuri din ţara lui Putin: Samsung pregăteşte un Galaxy S6 dual sim

Cu puţin timp după lansarea oficială a noilor Galaxy S6 şi S6 Edge, aflăm primele informaţii despre un Galaxy S6 dual sim.

Indiferent ce smartphone de vârf lansează cei de la Samsung, nu durează decât câteva luni până când respectivul nume ajunge să fie asociat cu nişte terminale cu o performanţă îndoielnică. Cu speranţa că nu se va întâmpla acest lucru şi de această dată, nu putem decât să sperăm că variantele ulterioare de Galaxy S6 vor avea specificaţii hardware identice cu cele ale modelului ilustrat mai sus, scrie playtech.ro

Cu un pic de noroc, cei care s-au săturat să folosească două telefoane pentru că au un număr personal şi unul de muncă, s-ar putea în curând să aibă posibilitatea achiziţiei unui Galaxy S6 Duo.

Conform zvonurilor, respectivul aparat ar trebui să fie foarte similar cu un Galaxy S6 obişnuit, cu excepţia suportului pentru două SIM-uri. Dacă nu cumva este editată în Photoshop, imaginea de mai jos ar trebui să ne arate designul tăviţei metalice menită să găzduiască două cartele SIM. Numele de cod al gadgetului ipotetic este SM-G920, acelaşi folosit şi de varianta standard de Galaxy S6.

Pe de altă parte, cei de la Samsung nu au confirmat încă această iteraţie a terminalului şi nici nu au oferit informaţii referitoare la o eventuală piaţă de desfacere. Dacă mergem însă pe sistemul aplicat în anii trecuţi, un dual sim high end nu se pretează la prea multe teritorii.

Având în vedere că sursa acestor zvonuri este Rusia, ţara lui Putin se numără printre potenţialele destinaţii ale unui asemenea dispozitiv.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu