Zumbreanu: Ministrul Sănătăţii a refuzat să răspundă la întrebările ofiţerilor CNA

Embed:

Ministrul Sănătăţii a refuzat să răspundă la întrebările ofiţerilor Centrului Naţional Anticorupţie. Declaraţia a fost făcută de şeful direcţiei urmărire penală a CNA, Bogdan Zumbreanu, după audierea lui Andrei Usatîi.

Şeful Direcţiei Urmărire Penală a Centrului Naţional Anticorupţie a calificat drept straniu refuzul lui Usatîi. "Mi se pare foarte straniu faptul că dumnealui nu a vrut să dea declaraţii, deoarece deja de o lună se vorbeşte despre acest dosar şi, în viziunea mea, a fost suficient timp pentru a prezenta o explicaţie în acest sens", a precizat Zumbreanu.

"Alte probe, decât cele pe care domnul Usatîi deja le cunoaşte, noi în principiu nu avem. Este vorba despre nişte documente pe care dumnealui le-a semnat", a adăugat acesta.

Publika.md aminteşte că ministrul Sănătăţii, Andrei Usatîi, a fost audiat, astăzi, la Centrul Naţional Anticorupţie. Acesta a declarat că va acţiona în judecată CNA, pentru "acţiunile ilegale" întreprinse împotriva sa şi a ministerului. Usatîi figurează într-un dosar penal iniţiat pe faptul depăşirii atribuţiilor de serviciu. Oficialul şi-ar fi dat acordul pentru ipotecarea a peste 500 de metri pătraţi de la parterul Spitalului Clinic Republican.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu