Zuckerberg recunoaşte că Facebook are mult de lucru pentru a ne proteja de abuzuri și de ură

Facebook, cea mai populară rețea socială, cu peste 2 miliarde de utilizatori, a fost intens criticată în 2017 pentru faptul că nu luptă îndeajuns de mult împotriva conținutului care incită la ură și mai ales, a conținutului de tip fake news, scrie dcnews.ro.

Mark Zuckerberg, CEO-ul de la Facebook a recunoscut joi, în rezoluția sa pentru noul an, erori în înlăturarea content-ului de tip fake news și a discursurilor care incită la ură, prezente pe rețeaua de socializare, aspecte pe care a promis să le remedieze în 2018.

"Lumea se simte îngrijorată și divizată, iar Facebook are mult de lucru, pentru a ne proteja de abuzuri și de ură, pentru a ne apăra împotriva ingerințelor anumitor țări sau pentru a ne asigura că timpul petrecut pe Facebook este un timp bine folosit. Trebuie să facem cert faptul că Facebook a devenit un model de business sustenabil. (...) Provocarea mea personală pentru 2018 e să reușesc să remediez aceste probleme importante. Dacă vom încheia cu succes acest an, vom merge pe o traiectorie mult mai bună de acum încolo", a scris Zuckerberg pe pagina sa de Facebook.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu