Zozibini Tunzi, reprezentanta Africii de Sud, aleasă Miss Universe 2019 (VIDEO)

Embed:
Miss Universe 2019 este competiția pe care orice femeie visează să o câștige, iar lupta este de fiecare dată una strânsă. Iată cum arată cea mai frumoasă femeie din lume.

Miss Universe 2019 și-a desemnat marea câștigătoare. Finala a avut loc la Tyler Perry Studios, Atlanta, Georgia, Statele Unite, iar marele premiu a fost înmânat de Miss Universe 2018, Catriona Gray din Filipine.

Zozibini Tunzi a fost aleasă Miss Universe 2019. Cea mai frumoasă femeie din lume este reprezentanta Africii de Sud. Aceasta a primit marele premiu după ce a reușit să treacă cu brio de toate probele competiției: proba costumului de baie, proba rochiilor de seară, dar și după ce a răspuns la mai multe întrebări pe teme sociale și a explicat de ce ar trebui ca ea să câștige marea competiție.

“Am crescut într-o lume în care o femeie care arată la fel ca mine, cu pielea la fel și cu părul identic, nu a fost considerată a fi frumoasă. Cred că a venit momentul ca asta să se oprească astăzi. Vreau se se uite copiii la mine și să îmi vadă față și vreau ca ei să îți vadă fețele reflectate în a mea.”, a spus Zozibini Tunzi, Miss Universe 2019, potrivit cnn.com.
loading...

Lasă un comentariu