Zodiacul floral. Ce floare este copilul tău în funcţie de data naşterii

Tot ce e legat de astre şi cum influenţează acestea destinul pământenilor îi atrage pe adulţi. Mai nou, au început să apară zodiace şi pentru cei micuţi. Pentru a descoperi floarea care îţi defineşte odrasla, dar şi trăsăturile definitorii, este nevoie doar de ziua de naştere a copiluluim, scrie Baby.unica.ro.

FLOAREA – SOARELUI – copiii născuţi în zilele de : 1, 10, 19, 28

Trăsătura definitorie: generozitatea
Numere norocoase: 1, 11, 16, 19, 22, 25, 31
Zile favorite: duminică şi luni

Caracter: Este un copil dinamic, expansiv şi plăcut, iar felul lui de a se comporta în societate îi conferă un anume magnetism în raza căruia vor intra multe persoane. Trebuie să înveţe să îşi învingă unele defecte ca impulsivitatea şi imprudenţa. Se va descurca în cele mai dificile situaţii, iar capacitatea lui de a găsi întotdeauna calea spre lumină în astfel de împrejurări va stârni admiraţia.

BUJORUL – copiii născuţi în zilele de: 2, 11, 20, 29

Trăsătura definitorie: pasiunea arzătoare
Numere norocoase: 1, 4, 7, 9, 18, 27, 33, 42
Zile favorite: duminca, luni, vineri

Caracter: Ceea ce este de apreciat în mod deosebit la nativul acestui semn este perseverenţa de care dă dovadă în orice situaţie. Uneori, însă, această calitate se poate transforma în inflexibilitate şi încăpăţânare. Îi place foarte mult natura. Nu ar strica să fie mai curajos în tot ce face.

PAPUCUL – DOAMNEI – copiii născuţi în zilele de: 3, 12, 21, 30

Trăsătura definitorie: instabilitatea
Numere norocoase: 6, 9, 15, 18, 24, 27
Zile favorite: sâmbăta, duminică, luni

Caracter: Nu suportă să stea multă vreme într-un loc; decorurile, situaţiile şi personajele trebuie să se schimbe mereu pentru a se simţi bine. Programele şi regulamentele nu sunt pentru el, căci i se pare că ele îi răpesc libertatea pe care pune mare preţ.

Culoarea galben-purpurie a acestei flori semnifică pe de o parte, exuberanţă şi timiditate în măsuri egale, agitaţie şi veselie, pe de altă parte. Papucul-doamnei conferă supuşilor săi un aer de delicateţe şi de fragilitate.

ALBĂSTREAUA – copiii născuţi în zilele de: 4, 13, 22, 31

Trăsătura definitorie: fidelitatea
Numere norocoase: 1, 7, 16, 19, 20, 25, 29
Zile favorite: sâmbăta, duminică, luni

Caracter: Cea mai de seamă trăsătură a acestui semn este fidelitatea. Poate că această calitate este o prelungire a marii nevoi de stabilitate pe care o are în permanenţă.

Punctele sale de vedere sunt în general juste. Va reuşi să îşi asigure o viaţă armonioasă doar prin abandonarea unei anume rigidităţi ce îl caracterizează şi dând dovadă de mai multă înţelegere faţă de ceilalţi. Albăstreaua exprimă cum nu se poate mai bine această constanţă care-l caracterizează cel mai bine pe nativul semnului, anume consecvenţa în sentimente şi în ataşamentele faţă de alte persoane.

Continuare pe Baby.unica.ro.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu