Zlatan Ibrahimovic a fost prezentat la AC Milan

Embed:

Fotbalistul suedez de 38 de ani a efectuat vizita medicală şi a semnat un contract valabil până la sfârşitul sezonului cu opţiunea de prelungire pe încă un sezon. "Ibra" va juca la "squadra rossonera" în tricoul cu numărul 21.

ZLATAN IBRAHIMOVIC, atacant AC Milan: "Este numărul fiului meu cel mare. Le-am arătat copiilor toate numerele disponibile şi ei au ales numărul 21. Obiectivul meu este să ajut clubul, echipa să iasă din impas. Vreau să dau tot ce am mai bun". 

Ibrahimovic a mai jucat la AC Milan între 2010 şi 2012. În cele 85 de meciuri în tricoul "diavolilor" milanezi, suedezul a marcat 56 de goluri, reuşind să cucerească o dată titlul în Serie A.

ZLATAN IBRAHIMOVIC, atacant AC Milan: "Am multe amintiri şi sunt doar amintiri plăcute. E un club uriaş, o echipă grozavă. La fel e şi stadionul San Siro". 

"Ibra" va încasa 3 milioane 500 de mii de euro pentru următoarele 6 luni, iar dacă va rămâne pe San Siro şi în stagiunea viitoare, va avea un salariu de 5 milioane de euro. Atacantul suedez ar putea re-debuta la AC Milan deja pe 6 ianuarie, în meciul de campionat cu Sampdoria Genova.

După 17 etape desfășurate în Serie A formaţia milaneză se află pe locul 11 în clasament.

 

loading...

Lasă un comentariu