Ziua uşilor deschise la Termoelectrica. Vizitatorilor li s-a prezentat cum se generează energia termică (FOTOREPORT)

Embed:

2.000 de oameni muncesc zi şi noaptea ca locuitorii Capitalei să aibă apă caldă, lumină şi încălzire în case. Cei care vor să vadă cu ochii lor cum decurge acest proces au mers astăzi la întreprinderea "Termoelectrica", unde a fost ziua uşilor deschise.

Evenimentul a fost organizat cu ocazia împlinirii a doi ani de la reorganizarea companiei, care este principalulul producător şi furnizor de energie termică şi electrică din municipiul Chişinău. 

"Vrem să fim mai aproape ca consumatorul să simtă că noi suntem dispuşi şi deschişi la colaborare şi comunicare cu consumatorii, deoarece ei sunt cei mai importanţi.", a declarat directorul "Termoelectrica", Veaceslav Ene. 

Directorul tehnic al întreprinderii le-a arătat vizitatorilor metodologia de producere a energiei electrice, iar aceștia au mai avut ocazia să vadă şi panoul de comandă al întreprinderii.

Angajaţii "Termoelectrica" sunt instruiţi pentru a putea face faţă riscurilor meseriei.

"Înainte de pregătire a orice reparaţie, se fac nişte măsuri pentru a evita orice pericol pentru viaţa omului. Noi stând aici, ceva poate să se întâmple." a afirmat Liviu Belinschi, şeful adjunct al serviciului termomecanic.

În ultimii doi ani, compania a reuşit să asigure locuitorii Capitalei cu apă caldă în regim non-stop.

"În acest timp scurt, noi avem unele performanţe care, practic, pe toate segmentele pe care noi putem să ne mândrim cu adevărat. Am reuşit pentru prima data să nu mai acumulăm datorii noi.", a mai adăugat directorul copmaniei.

Întreprinderea "Termoelectrica" livrează aproximativ 20 la sută din consumul total de energie electrică a ţării.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu