Ziua Mondială a Donatorului de Sânge: Ce au făcut Constantin Țuțu și Sergiu Sîrbu la cortul de donare de sânge (FOTOREPORT)

Embed:

Deputații și angajaţii Parlamentului s-au alăturat solidar campaniei de donare de sânge, de Ziua Mondială a Donatorului de Sânge.

"Mulți colegi deputați au participat, în dimineața zilei de astăzi, la campania de donare de sânge. Este un gest frumos și nobil de a oferi speranță de viață celor care au nevoie de ajutor, precum și de a fi solidari Zilei Mondiale a Donatorului de Sânge", a declarat speakerul Andrian Candu la începutul ședinței plenare.

Președinta Comisiei protecție socială, sănătate și familie, Valentina Buliga a menționat la ceremonia de inaugurare a campaniei că prin donare de sânge demonstrăm că ne pasă de viața celor pe care o putem salva.

De asemenea și deputatul PDM, Constantin Țuțu s-a alăturat campaniei de donare de sânge împreună cu deputatul Sergiu Sîrbu.

VEZI ŞI: Moldovenii stau în rând să doneze sânge în Parcul Central (VIDEO)

"În numele Parlamentului Republicii Moldova mulțumesc tuturor celor implicați în acest proces", a spus deputata.

Anual, la 14 iunie este marcată Ziua Mondială a Donatorului de Sânge.

Pentru doritorii de a dona sânge autoritățile au amenajat în Scuarul Grădinii Publice Ştefan cel Mare şi Sfânt corturi de colectare.

Acestea sunt deschise între orele 09:00-15:00.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu