ZIUA ÎNDRĂGOSTIŢILOR: Ofertele agenţiilor de turism pentru cupluri. Cât costă o escapadă de Valetine's Day în străinătate

Se apropie ziua în care dragostea ajunge să coste şi câteva mii de lei. Proprietarii restaurantelor de la noi şi hotelierii din afară au intrat în hora lui Cupidon. Nu cu săgeţi, ci cu oferte de Valentine`s Day! Bărbaţii romantici îşi pot răsfăţa iubitele cu o cină într-un restaurant de lux.

"Vom amenaja restaurantul cu lumânări, cu flori vii, la fel vom aduce muzică live cu saxofon, pian şi vioară, iar pentru o notă de pasiune în programul artistic am aus un dans tango", a spus Magdalena Pârlici, specialist marketing restaurant.

Iar pentru cei care cred că dragostea trece prin stomac, bucătarul-şef al restaurantului a pregătit meniuri exclusiviste. Chef-ul a inventat 7 feluri de mâncare doar din preparate exotice. La desert, îndrăgostiţii vor avea un sorbet din mojito şi fructul pasiunii.

"Vom servi la antreu un mus din avocado cu fructe de mare şi pamelo. Vom mai servi diferite sorturi din peşte, cu fructe de mare, midii, stridii. Vom servi gin tonic sorbet, după care vom trece la carne", a declarat Magdalena Pârlici, specialist marketing restaurant.

Ziua îndrăgostiţilor va găsi multe cupluri în marile capitale europene. Operatorii de turism de la noi spun că au pregătit oferte la jumătate de preţ. O escapadă de două zile în Roma, cu zbor şi mic dejun, costă de la 150 de euro.

"Sunt city break - uri în Barcelona, care începe de la 270 de euro şi include zbor, cazare şi mic dejun. La Paris de Ziua Îndrăgostiţilor sunt un pic mai pipărate, pentru că este oraşul dragostei. Acolo preţurile încep de la 350, 370 de euro de persoană", a menţionat Marina Grăjdieru, manager companie de turism. 

Sunt solicitate şi destinaţiile exotice, precum Dubai, Egipt, Maldive, Sri Lanka. De exemplu, o vacanţă în Emiratele Arabe de şapte zile, cu mic dejun inclus şi zbor, vă va costa mai puţin de 600 de euro.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu