Ziua Independenţei, sărbătorită cu mult fast la Orhei. Zeci de mii de oameni au participat la un marş al Patrioţilor Moldovei (FOTO/VIDEO)

Embed:
Ziua Independenţei Republicii Moldova a fost sărbătorită cu mult fast la Orhei unde a fost organizat un marş al Patrioţilor Moldovei. Evenimentul a reunit peste 20 de mii de oameni veniţi din toate raioanele ţării. Însoţiţi de primarul oraşului Orhei, Ilan Şor şi soţia acestuia, cunoscuta interpretă din Rusia Jasmin, aceştia au pornit în marş pe strada principală Vasile Lupu.

Primarul municipiul Orhei Ilan Şor i-a felicitat pe moldoveni cu ocazia "Zilei Independenţei".

"Pentru mine, independenţa înseamnă o viaţă mai bună, înseamnă drumuri calitative, o economie puternică. Cu trei ani în urmă, în Orhei am început să construim o Moldovă puternică, şi eu vă promit că în câţiva ani, noi împreunp cu dumneavoastră vom construi o ţară puternică", a spus Ilan Şor, primarul Oraşului Orhei Ilan Şor.

Apoi participanţii au votat o "Rezoluție a Independenței" în care şi-au exprimat sprijinul pentru dezvoltarea țării. Marşul Patrioţilor a continuat până în parcul Orheiland. Aici atmosfera a fost încinsă de mai bine de 250 de dansatori.

Sărbătoarea a culminat cu un show aviatic. Oaspeţii au putut admira şi o demonstraţie de paraşutism, care i-a impresionat.

"Am venit să ne distrăm şi să-l susţinem pe Ilan Shor."

- Super, foarte frumos şi plăcut.
- Şi ce v-a plăcut cel mai mult?
- Totul şi parada, totul în genere, foarte plăcut şi bucurie pentru toţi.

"Eu sunt din Criuleni, este foarte frumos, foarte bine şi foarte interesant, îmi place foarte mult, sper să mai venim", a spus o femeie.

Toţi participanţii au putut gusta absolut gratuit din bucatele gătite pentru sărbătoare. Evenimentul se va încheia cu un concert si focuri de artificii.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu