Ziua Independenţei la Bălţi VIDEO

Embed:

Ziua Independenţei este sărbătorită în toată ţara. La Bălţi, sute de oameni au depus flori la monumentul lui Ştefan cel Mare, apoi au avut parte de un concert unde au evoluat interpreţi locali. În centrul oraşului s-a desfăşurat şi un concurs al meşterilor populari.

Locuitorii oraşului Bălţi spun că sărbătoresc 20 de ani de independenţă împreună cu familia şi prietenii, la masa de sărbătoare.

Unii funcţionari s-au arătat nemulţumiţi de nivelul pregătirilor. "Aici se face totul ca să fie diminuată această sărbătoare, ca această mare sărbătoare să fie transformată într-un eveniment de rând", a declarat Nicolae Uncuţă, şef-adjunct Cancelaria de Stat Bălţi.

"S-ar fi putut să fie mai mult, mai frumos, mai bine amenajat. Organizarea cred că nu este la nivel de jubileu de 20 de ani", a opinat Nicolae Guţu, consilier municipal.

Primarul oraşului este, însă, de altă părere. "Este o sărbătoare tradiţională, unde toţi se simt parte a acestei societăţi. În această zi, fiecare ar trebui să se gândească ce a făcut la locul de muncă în aceşti 20 de ani. Atmosfera de sărbătoare se face nu numai cu ajutorul administraţiei", a declarat, în replică, Vasile Panciuc.

Programul festiv dedicat aniversării a 20-cea de la proclamarea independenţei se va încheia la ora 18.00, cu un concert unde vor evolua formaţiile "Barbu Lăutaru", "Folk-Band" şi alţi interpreţi din Bălţi şi Chişinău.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu