Ziua Independenței a fost sărbătorită cu fast şi în principalele localităţi din ţară

Embed:

Ziua Independenței a fost sărbătorită cu fast şi în alte localităţi din ţară. La Bălți, Orhei și Cahul, oamenii s-au bucurat de concerte în aer liber, focuri de artificii şi distracție până după miezul nopții.

În centrul oraşului Bălți a fost organizat un târg de bucate tradiţionale şi produse de meşteşugărit. Primarul municipiului Bălţi, Renato Usatîi, a rămas mulţumit de modul în care a fost organizat evenimentul: "Pentru mine este foarte important că am văzut astăzi până acum seara un oraş foarte viu, un oraş plin de emoţii. Pentru mine a fost cea mai mare plăcere să văd sute şi mii de oameni cu emoţii doar poizitive".

La eveniment a participat şi vice-guvernatorul oraşului Sankt Petersburg: "Cu multă recunoştinţă am primit invitaţia administraţiei oraşului Bălţi. Aș vrea să-i felicit pe toţi cu ocazia Zilei Independenţei din numele locuitorilor oraşului Sankt Petersburg.

 

Ziua a culminat cu un concert în centrul orașului. Pe scena au urcat mai mulți interpreți din Moldova și România.
Surpriza serii a fost prezenta interpretului rus Stas Mihailov. Locuitorii din Bălți s-au bucurat și de un spectacol de apă la fântâna arteziană din centrul urbei.

Iar la Orhei, startul sărbătorii a fost dat în centrul orașului de către primarul Ilan Shor: ”O zi în care spunem "Moldova, te iubim!” Să trăim cu toții în Moldova noastră iubită și scumpă.”

Locuitorii orașului au rămas impresionaţi de eveniment.

De o festivitate solemnă au avut parte și locuitorii din Cahul. Autoritățile, dar și locuitorii orașului Cahul au mers să depună flori la bustul poetului Grigore Vieru. 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu