Ziua Familiei, celebrată cu fast la Ialoveni. Două cupluri și-au unit destinele cu ocazia acestei sărbători

Embed:

Și-au unit destinele de Ziua Internațională a Familiei. Două cupluri din orașul Ialoveni au decis să-și înregistreze căsătoria astăzi, sperând că vor avea noroc în viaţă. Cu această ocazie, reprezentanții Oficiului Stare Civilă din oraș le-a oferit cadouri. 

Tinerii însurăței spun că atunci când au ales data nunții nu știau că în această zi este marcată Ziua Familiei, însă speră să le poarte noroc.

Reprezentanții Oficiului Stare Civilă din orașul Ialoveni le-a oferit mirilor o ramă în care să pună o fotografie din cea mai importantă zi din viața lor. 

Întrucât o familie poate fi considerată împlinită, atunci când are copii, părinții a două fetițe gemene, Amelia și Andreea, au primit certificatele de naștere în cadrul unei ceremonii festive.

"Când am auzit la ecografie că vom avea două fetițe ne-am umplut de bucurie. Am trecut peste toate împreună. Acum avem două fetițe sănătoase, frumoase și mulțumim Domnului că ne-a dat așa cadou", a declarat Eugenia, mama fetițelor. 

Autoritățile i-au îndemnat pe tineri să aibă mare grijă de familiile lor.  

"Este de datoria noastră să promovăm potențialul tinerilor familii model. Înregistrarea nou-născuților anul acesta a fost prima dată în incita Oficiului Stare Civilă Ialoveni, deja va deveni o practică și o tradiție pentru Ziua Internațională a Familiei", a precizat șefa Oficiului Stării Civile din Ialoveni, Angela Ionescu. 

Anul trecut, în data de 15 mai, în orașul Ialoveni, au fost înregistrate cinci căsătorii.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu