Zinedine Zidane infirmă plecarea lui Gareth Bale de la Real Madrid în mercato de iarnă

Zinedine Zidane, antrenorul echipei de fotbal Real Madrid, a precizat în cadrul unei conferinţe de presă că nu are o relaţie proastă cu Gareth Bale şi că a infirmat zvonurile privind plecarea galezului în mercato de iarnă, scrie agerpres.ro.

''Se spun multe lucruri, dar noi avem o relaţie bună. Este jucătorul nostru, care face eforturi, se antrenează şi când nu este disponibil atunci are ceva şi punct. Se vorbeşte mult şi despre multe lucruri dar până la urmă important este că toţi ştim valoarea lui când poate juca. Când nu este disponibil, nu este şi nu trebuie să apelăm la scenarii. Avem o relaţie bună şi el este determinat să joace bine pentru echipă'', a declarat Zidane înaintea meciului de miercuri cu Leganes din campionat.

Tehnicianul francez a recunoscut că nu a aprobat plecarea lui Bale la Londra, ci clubul i-a dat permisiunea pe motive personale.

''Este o problemă personală şi el a avut aprobarea clubului, nimic mai mult, nu avem ce povesti. A plecat pentru că nu era disponibil şi nu cred că el nu a vorbit niciodată de plecare. Este la Real Madrid, se antrenează şi va juca atunci când va putea'', a adăugat Zidane.

Accidentat la un meci cu Ţara Galilor, Bale, 30 ani, nu a jucat în ultimele două meciuri ale madrilenilor, cu Galatasary în Liga Campionilor şi cu Mallorca în campionat. În ultimele şase sezoane, Bale a suferit 26 de accidentări şi a jucat doar 53% din meciurile lui Real Madrid.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu