Zinaida Greceanîi a votat: Așteptăm să fie ales un gospodar, care nu va folosi această funcţie drept trambulină politică (VIDEO)

Embed:

Președintele Parlamentului, Zinaida Greceanîi, și-a exercitat dreptul la vot. Aceasta a spus că a votat pentru un gospodar care cunoaște problemele Chișinăului.

"Am votat pentru un primar general, care va fi ales din primul tur, care va fi un gospodar si care cunoaste foarte bine problemele Chisinaului. Așteptăm să fie ales un gospodar, care nu va folosi această funcţie drept trambulină politică. Asta speră toți. Noi trebuie să facem alegerea și să nu ne punem întrebarea: de unde s-a mai luat și acesta. Ne trebuie un primar care să aibă grijă nu doar de Capitală, dar si de celelalate localități. Eu am zis să fie un oraș confortabil pentru toți și să ne mândrim cu Capitala noastră. Să vina oaspeti și să vadă ca e o Capitală de la care se poate lua exemplu. Chișinîuienii sunt înțelepți si știu să facă alegerea corectă", a declarat Zinaida Greceanîi.

Astăzi, 20 octombrie, #ALEGEPUBLIKA. Cele mai noi informaţii despre ce se întâmplă în ziua alegerilor sunt pe www.alegepublika.md, pe canalul nostru de youtube sau pagina de Facebookloading...

Lasă un comentariu