ZIMBRU-SHERIFF, UN NOU EPISOD. Partida se va juca sâmbătă, 10 noiembrie, la Chişinău

Embed:

"El Classico" al fotbalului moldovenesc, partida dintre Zimbru şi Sheriff, este capul de afiş al penultimei etape a Diviziei Naţionale de fotbal.

Dacă "galben-negrii" şi-au îndeplinit obiectivul şi şi-au asigurat titlul de campioni, atunci Zimbru încă se află în plină disputa pentru un loc în cupele europene inter-cluburi.

"Galben-verzii" sunt pe locul 5 în clasament, la două puncte distanță de Speranţa Nisporeni, clasată pe locul 4, poziţie ce asigură calificarea în preliminariile Ligii Europei, dacă o echipă din Top-3 va câştiga Cupa Moldovei.

Pe de altă parte, Zimbru îşi va asigura participarea în cupele europene în sezonul viitor dacă se va termina pe locul 4 în campionat şi se va califica în finala Cupei.

"Din păcate pentru noi, nu depinde totul doar de rezultatele noastre. Noi suntem în lupta pentru îndeplinirea obiectivelor. Avem un meci foarte important. Pe lângă obiectivele pe care încercăm să le atingem şi acest derby este un moment ce ne motivează", a spus antrenorul Zimbru, Sorin Colgeac. 

Pe lângă disputa la distanță cu Speranţa pentru locul 4, Zimbru are o rivalitate istorică cu Sheriff-ul. "Galbeni-verzii", însă, nu au mai reușit să învingă gruparea tiraspoleană de ani buni. Ultima victorie a Zimbrilor asupra rivalilor în campionat datează de acum şase ani şi jumătate. Fotbaliştii clubului din capitală consideră că acum e cel mai propice moment să bată marea rivală.

"Avem toate şansele să ne revanşăm şi chiar

- de ce nu?

- să câştigăm! Pentru că avem totul pentru asta, echipă bună şi antrenor bun. Totul este OK la noi", a spus fotbalistul Zimbru, Alexandru Onica.

"Cred că e momentul acum! Suntem în stare de aşa ceva, deoarece avem o echipă bună, cu un antrenor foarte bun. Da, e Derby, dar pentru noi cel mai mult contează să depăşim Speranţa în clasament", a spus fotbalistul Zimbru, Eugen Zasavițchi.

Meciul Zimbru-Sheriff se va juca sâmbătă la Chişinău cu începere de la ora 13:00.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu