Zimbru se va confrunta duminică seara cu rivala Sheriff

Embed:

"El Classico" al fotbalului moldovenesc, partida dintre Zimbru Chișinău şi Sheriff Tiraspol, este capul de afiş al etapei a 12-a a Diviziei Naţionale.

Gruparea tiraspoleană este, fără îndoială, favorită în această partidă. Sheriff conduce clasamentul, în timp ce Zimbru se află abia pe poziţia a şasea.

Statistica, la fel, nu e de partea "galben-verzilor". Ultima victorie a Zimbrului asupra marei rivale, în campionat, datează de acum cinci ani şi jumătate.

Sheriff va juca meciul cu Zimbru la doar 3 zile după confruntarea cu FC Copenhaga din grupele Ligii Europei, încheiată la egalitate, scor 0-0.

"Ne dăm seama cu cine avem de jucat. Cu o echipă ce a prins ritmul, o echipă ce este pe primul loc în clasament. Ştim că Zimbru demult nu a bătut Sheriff-ul şi ne dorim această victorie foarte mult", a spus antrenorul Zimbru Chişinău, Iurie Osipenco.

În cadrul derby-ului dintre Zimbru şi Sheriff este aşteptată şi o confruntare între fraţi. Ilie Damaşcan va juca împotriva fratelui său Vitalie, legitimat la formaţia tiraspoleană şi golgheterul de moment al Diviziei Naţionale.

"Emoţiile erau mai mari când jucam într-o echipă, dar acum suntem adversari. Nu pot să spun acum, este ceva deosebit. Vorbim înaintea meciului, dar când începe partida uităm că suntem fraţi şi fiecare se concentrează pe munca sa", a spus fotbalistul Zimbru Chişinău, Ilie Damașcan. 

Meciul Zimbru - Sheriff se va juca duminică la Chişinău, cu începere de la ora 17:00.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu