ZIMBRU, EVOLUȚIE DEZAMĂGITOARE. Galben-verzii au remizat în deplasare cu Speranța Nisporeni

Embed:

Zimbru Chișinău nu se regăsește în actuala ediție de campionat al Diviziei Naționale de fotbal. "Galben-verzii" nu pot obține victoria în ultimele 5 meciuri jucate. În cadrul etapei a 11-a, formația chișinăuiană a remizat în deplasare cu Speranța Nisporeni, scor 1-1.

Zimbru a deschis scorul în minutul 36 prin Ion Nicolăescu, care a profitat de o eroare comisă de către portarul echipei adverse.

Nisporenenii au restabilit egalitatea la începutul reprizei secunde prin Viorel Primac.

Zimbru se află pe locul 7 în clasament, iar Speranța este cu o treaptă mai sus.

Într-o altă partidă, Petrocub a învins-o la Bălți pe Zaria cu scorul de 2-1. Oaspeții au marcat primii în minutul 6. Fundașul Victor Mudrac a înscris cu o lovitură de cap după executarea unui corner.

Discipolul școlii de fotbal din Bălți, Vadim Gulceac a egalat până la pauză.
Atacantul de 18 ani s-a distrat cu toată apărarea oaspeților, iar apoi l-a învins fără emoții pe Celeadnic.

Golul victoriei elevilor lui Lilian Popescu a fost înscris în repriza secundă de către internaționalul moldovean Dan Taras.

Zaria este "lanterna roșie" a clasamentului, cu doar 8 puncte acumulate în 11 etape. De cealaltă parte, Petrocub se menține pe locul 3, la 6 puncte distanță de liderul Sheriff.

Tiraspolenii vor juca în această etapă pe terenul lui Dinamo-Auto, iar Sfântul Gheorghe va primi la Suruceni replica formației Milsami Orhei.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu