Zimbru, din nou fără victorie. Echipa a încheiat la egalitate, scor 1-1, partida de acasă cu Petrocub-Hânceşti

Embed:

Zimbru a încheiat la egalitate, scor 1-1, partida de acasă cu Petrocub-Hânceşti. Oaspeţii au ajuns în avantaj în minutul 14, când fundaşul nigerian al "galben-verzilor" Ovye Monday a deviat balonul în propria poartă.

Noua achiziţie a zimbrilor, brazilianul Douglas, a restabilit egalitatea pe tabela de marcaj în minutul 48.

Zimbru a acumulat doar un punct în ultimele 3 meciuri disputate şi împarte cu Dinamo-Auto Tiraspol locurile 7 și 8 în clasament.

"Avem nevoie ca aer de aceste puncte. Suntem în subsolul clasamentului. Avem nevoie de o victorie care să ne dea forţe adăugătoare ca să ne ridicăm mai sus."
"Ne-am creat mai multe ocazii. Petrocub, practic, nu a şutat spre poarta noastră. La rândul nostru, am tras de mai multe ori, dar din păcate nu am marcat",a spus antrenorul Zimbru Chişinău, Iurie Osipenco.

"Nu am avut luciditate în faza de finalizare, deoarece am avut ocazii clare de gol. Cred că după ocazii noi am fost mai periculoşi, dar nu a fost să fie", a spus antrenorul Petrocub-Hânceşti, Lilian Popescu.

Într-o altă partida a etapei a noua, Dacia s-a impus la Speia cu scorul de 4-1 în faţa formaţiei Dinamo-Auto Tiraspol. Pentru învingători au înscris sârbul Bratislav Punosevac (ПунОшевац), portughezul AmAncio FOrtes (Фортеш), francezul Cheick-Alan DiarrA şi Maxim Cojocaru. Golul dinamoviştilor a fost marcat de Constantin Mandricenco.

Grație acestei victorii ”lupii galbeni” au urcat pe locul doi şi sunt la un punct distanţă de liderul Sheriff.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu