Zimbru Chişinău continuă evoluţia dezastruoasă în Divizia Naţională

Embed:

Elevii lui Sergiu Sîrbu au remizat cu Academia, scor 2-2, şi au rămas fără nicio victorie în campionat, după patru etape. Zimbru a condus de două ori, însă s-a văzut egalată.

"Galben-verzii" au deschis scorul prin Radu Catan în minutul 11, iar peste nouă minute au rămas în inferioritate numerică după eliminarea lui Erohin. Radu Gînsari a reuşit să egaleze la finalul primei reprize.

"Noi am pierdut două puncte. Ne pare rău că nu am reuşit să profităm de superioritatea numerică şi să marcăm mai multe goluri", a declarat antrenorul FC Academia, Veaceslav Rusnac.

Levan Korgalidze i-a adus din nou în avantaj pe "galben-verzi" după ce a executat o lovitură de la 11 metri în minutul 60. Peste cinci minute, acelaşi Gînsari a stabilit scorul final.

"A fost un meci dramatic şi pentru noi, şi pentru Academia. Adversarul a fost cu un om în plus în teren şi au putut să învingă, pentru că ocazii au fost destule", a afirmat antrenorul interimar de la FC Zimbru.

Milsami Orhei a încheiat la egalitate partida cu FC Tiraspol, scor 0-0, iar Dacia a învins Olimpia cu 1-0. Cu o zi mai devreme, Sheriff Tiraspol a învins pe teren propriu Iskra cu 1-0, Rapid s-a impus în faţa formaţiei FC Costuleni cu 2-0, iar Speranţa a remizat cu Nistru, scor 0-0. 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu