Zimbru Chişinău a zdrobit cu 4-1 Iskra-Stal Rîbniţa în etapa a 12-a a Diviziei Naţionale

Embed:

Zimbru Chişinău a zdrobit cu 4-1 Iskra-Stal Rîbniţa în etapa a 12-a a Diviziei Naţionale. Galben-verzii au înscris trei goluri în prima repriză prin Molla, Bălaşa şi Barahoev. Oţelarii au redus din handicap prin Antoniuc ca în minutele de prelungire Plămădeală să stabilească scorul final.

Zimbru Chişinău a obţinut a doua victorie consecutivă în campionat. Galben-verzii au zdrobit cu un categoric 4-1 formaţia Iskra-Stal Rîbniţa. Elevii lui Serghei Stroenco au deschis scorul la mijlocul primei reprize prin Oleg Molla. Daniel Bălaşa a dus scorul la 2-0 în minutul 32, ca mai apoi rusul Ahmet Barahoev să înscrie pentru 3-0. Maxim Antoniuc a reuşit să reducă din handicap cu câteva minute înainte de pauză. În repriza secundă, în minutele de prelungire Vitalie Plămădeală a stabilit scorul final. 

În alte meciuri ale etapei nu s-au înregistrat mari surprize. Costuleni a învins acasă Sfântul Gheorghe cu 2-1. Dacia a avut o deplasare de succes la Călărăşeuca, unde a învins Nistru cu 3-1. Scorul etapei a fost înregistrat la Chişinău în partida Academia - Milsami, 5-2 pentru gruparea din Orhei, iar singura remiză a etapei a 12-a din Divizia Naţională s-a înregistrat în meciul FC Tiraspol - Olimpia, scor 0-0. 

Astfel după 12 etape, Sheriff rămâne liderul Diviziei Naţionalei cu 30 de puncte. Tiraspolenii sunt urmaţi în clasament de Dacia, cu 29 de puncte, iar pe trei se află Zimbru cu 21 de puncte. Ultimele clasate sunt Academia şi FC Costuleni ambele cu câte 7 puncte.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu