Zimbru Chişinău a pierdut meciul cu Speranţa Nisporeni, scor 0-1

Embed:

Dezastru pentru Zimbru Chişinău la începutul sezonului intermediar în desfăşurare al Diviziei Naţionale. "Galben-verzii" au suferit o nouă înfrângere şi au ajuns pe penultimul loc în clasament.

Zimbru a cedat la Hânceşti în faţa Speranţei Nisporeni în cea de-a cincea etapă a campionatului. Partida s-a încheiat cu scorul de 1-0. Singurul gol al meciului a fost marcat de Viorel Primac în minutul 62.

Zimbru a putut pierde la scor, însă a avut noroc. Speranţa a ratat două ocazii uriaşe de a mai marca, însă acelaşi Viorel Primac şi Sergiu Plătică au nimerit bara de fiecare dată într-un interval de 30 de secunde.

"În marea parte a meciului am avut iniţiativa în mâinile noastre. Am controlat meciul. După ce am marcat am scăpat de sub control meciul. Fiecare meci este meciul vieţii. Este aşa zicală în sport. Toate meciurile sunt importante. Acest campionat este unul scurt şi fiecare meci este de aru",a spus antrenorul Speranţa Nisporeni, Cristian Efros.

"Cei care nu vor mai bine să spună că nu pot sau nu vor să joace. Nu e bine când 5-6 joacă, iar 4 - nu. Avem probleme pe care sper să le hotărâm cât mai repede", a spus PK_SPORT_BEXPLICATIEIURIE OSIPENCO/antrenorul Zimbru, Iurie Osipenco.

În partida cu Speranţa pentru Zimbru a jucat primul meci după revenire portarul naţionalei Moldovei, Ilie Cebanu.

În următoarea etapă, Zimbru Chişinău va juca pe teren propriu cu Zaria Bălţi, iar Speranţa Nisporeni cu Petrocub Hânceşti.

 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu