Zimbru Chişinău a obţinut a patra remiză din această ediţie de campionat

Embed:

Zimbru Chişinău a obţinut a patra remiză consecutivă în această ediţie de campionat! Elevii lui Serghei Stroenco au terminat la egalitate scor 0-0 partida din etapa a opta din Divizia Naţională cu CSCA-Rapid Ghidighici. De altfel roş-albaştrii au reuşit să înscrie în minutul 90, însă golul a fost anulat pe motiv de off-side.

Zimbru Chişinău a pierdut puncte preţioase şi în meciul de pe teren propriu cu CSCA-Rapid după ce au încheiat partidă la egalitate scor 0-0.

Rapidul a început în forţă meciul şi chiar din primele minute de joc a încercat să pună presiune asupra adversarului. Românul Marius Călin a primit o pasă excelentă la centrul ternului, a driblat uşor defensiva zimbrilor, însă şutul acestuia a trecut milimetric pe lângă poarta apărată de Mihai Paiuş.

Roş-albaştrii nu au cedat şi pe finalul primei reprize şi-au mai creat o ocazie de a marca prin Alexandru Paşcenco care trimis balonul peste transversală. Replica din parte galben-verzilor a venit prin brazilianul Fabron Vinicius iar câteva minute mai târziu echipa din strada Butucului a rămas în zece după eliminarea lui Oleg Şişchin. Spre final de meci, Rapidul a reuşit să înscrie prin Vitalie Manaliu dar golul a fost anulată pe motiv de off-side.

În celelalte meciuri ale etapei Academia Chişinău a obţinut o remiză preţioasă la Rîbniţa cu Iskra-Stal, scor 1-1. Milsami-Ursidos a învins la limită la Bălţi Olimpia, cu 1-0. FC Costuleni a suferit a doua înfrângere consecutivă cu 0-4, de această cu FC Tiraspol. Sfântul Gheorghe Suruceni a terminat 2-2 cu Nistru Otaci.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu