Zimbru Chişinău a învins Speranţa Cahul cu 2:0

Embed:

Zimbru Chişinău a făcut ultima repetiţie înainte de finala Cupei Moldovei, unde va juca împotriva Sheriff-ului. "Galben-verzii" au învins în ultima etapă ultima clasată Speranţa Cahul cu scorul de 2-0.

Zimbru a deschis scorul în partida cu Speranţa la finalul primei reprize prin Serghei Ţîganov, iar brazilianul Xavier Ademar a stabilit rezultatul final de 2-0 în minutul 71.

Zimbru a încheiat campionatul pe locul patru, în timp ce Speranţa pe ultimul loc. "Echipa a jucat mai slab în prima parte a sezonului. Aşa că locul patru e maxim ce am putut obţine. Cred că este o poziţie meritată", a declarat antrenorul Zimbru, Oleg Kubarev.

"Cu o astfel de conducere cum este la acest club, cred că echipa asta nu mai are un viitor. Dacă se vor găsi sponsori, echipa va mai exista, dar dacă nu, atunci echipa pur şi simplu se va desfiinţa", a menţionat antrenorul Speranţa, Serghei Dubrovin.

Scorul ultimei etape s-a înregistrat la Ternovca. Dacia a învins Dinamo-Auto cu un categoric 6-0 iar pentru oaspeţi au marcat Bejan, Kovalev, Knezevic şi de trei ori Golubovic.

Campioana Sheriff Tiraspol a câştigat derby-ul ultimei etape din Divizia Naţională, jucat cu FC Tiraspol, scor 1-0. În alte meciuri, FC Costuleni a învins în deplasare Olimpia cu 2-1, Milsami s-a impus în partida cu Academia, scor 3-0.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu