Zimbru Chişinău a dat lovitura! La achiziţionat pe portarul naţionalei Moldovei, Ilie Cebanu

Embed:

Zimbru Chişinău a dat lovitura pe piaţa transferurilor în fotbalul moldovenesc. Clubul din Capitală la achiziţionat pe portarul naţionalei Moldovei, Ilie Cebanu.

Informaţia a fost confirmată pentru Publika TV de noul director general al clubului, Sevastian Botnari.

"De ce am insistat să-l atragem pe Cebanu? Prin prisma la doi factori. Primul este cel care îl cunoaşte deja toată lumea fotbalistică, Denis Rusu s-a accidentat pe o perioadă mai lungă. Al doilea factor este cel omenesc, dacă putem spune aşa, chiar cel psihologic pentru tinerii fotbalişti de la clubul Zimbru pentru care el ar fi un pilon şi un lider atât în teren, cât şi în afara lui", a declarat Sevastian Botnari, director general Zimbru.

Ilie Cebanu a venit la Zimbru liber de contract. Ultimul său club a fost Mordovia Saransk din liga a doua a Federaţiei Ruse.

Cebanu are 30 ani şi este discipolul clubului Zimbru Chişinău. El a mai evoluat la diferite cluburi din Austria, Wisla Cracovia, Rubin Kazan, FC Volgar Astrahan, dar şi Tom Tomsk.

Ilie Cebanu ar putea juca primul meci după revenirea la Zimbru chiar în această sâptămană. Galben-verzii vor întâlni în etapa a cincea a Diviziei Naţionale Speranţa Nisporeni.

Dacă formaţia din capitală şi-a întărit lotul, conducerea echipei Speranţa i-a reziliat contractul atacantului Eugeniu Rebenja.

Fotbalistul semnase cu clubul din Nisporeni la începutul lunii iunie şi a fost golgheterul echipei în meciurile de pregătire.

Partida dintre Speranţa şi Zimbru se va disputa la Hânceşti, vineri seara cu începere de la ora 18.00.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu