Zimbru Chişinău a câştigat derby-ul etapei a 24-a din Divizia Naţională

Embed:

Zimbru a câştigat derby-ul etapei a 24-a din Divizia Naţională. Formaţia din Capitală a învins la Orhei, Milsami cu 2-0. Fostul "vultur", Ademar a marcat în poarta fostei sale echipe în minutul 2, iar Quintela a stabilit rezultatul final în minutul 71.

Campioana Sheriff a fost condusă de Dinamo Auto până în minutul 56, dar a reuşit până la urmă să se impună cu 4-1, două goluri fiind marcare de către Luvannor, care a ajuns astfel la 23 de reuşite în acest sezon, fiind pe primul loc în clasamentul golgheterilor.

Dacia a învins la Bălţi, Olimpia cu 3-0, Veris s-a impus cu 2-1 în meciul cu Academia, iar FC Costuleni a câştigat la limită meciul cu Speranţa, 1-0. În etapa a 24-a, toate formaţiile care au evoluat în deplasare au obţinut victorii.

Sheriff este lider autoritar, cu 62 de puncte, cu opt mai multe decât concitadina FC Tiraspol, care este pe doi. Dacia şi Veris se află pe următoarele locuri cu câte 48 de puncte. FC Costuleni este pe 5, iar Zimbru a urcat pe şase. A DOUA AFISARE Pe ultimele două poziţii se află Academia şi Speranţa.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu