Zimbru Chişinău - Rapid Ghidighici, scor 1:0

Embed:

Zimbru Chişinău a învins, cu 1-0, Rapid Ghidighici în penultima etapă din Divizia Naţională. Singurul gol al meciului a fost marcat din penalty de Oleg Şîşchin, în minutul 40. Deşi echipa sa a câştigat şi mai este în cărţi în lupta pentru medaliile de bronz, Ivan Tabanov a declarat că bătălia pentru podium a luat sfârşit anume din cauza Rapidului.

Prima repriză a meciului a fost una echilibrată, dar fără mari ocazii la cele două porţi. Galben-verzii au reuşit totuşi să marcheze în minutul 40, după ce arbitrul Gheorghe Malinovschi a semnalat un henţ în careul oaspeţilor şi a dictat penalty. Lovitura de la 11 metri a fost transformată cu sânge rece de veteranul Oleg Şîşchin.

Rapid a marcat şi ea o dată, la mijlocul reprizei secunde, însă reuşita a fost anulată pe motiv de offside.

Deşi Zimbru a învins cu 1-0, antrenorul galben-verzilor, Ivan Tabanov, a recunoscut că demult nu mai speră la calificarea în cupele europene. "Cu vreo patru etape în urmă am spus că lupta s-a terminat, când Milsami a învins pe Rapid. Dacă Rapidul era să joacă atunci cu aceeaşi dorinţă ca şi azi împotriva noastră, puteam să mai luptăm pentru bronz", a declarat acesta.

Pentru a se califica în preliminariile Ligii Europei, Zimbru trebuie să câştige partida din ultima etapă cu Academia, iar Milsami, care se află pe trei în clasament, cu două puncte mai multe decât Zimbru, să piardă meciul de la Orhei cu FC Costuleni.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu