ZIMBRU, CALIFICARE LA PAS. "Galben-verzii" au dispus de Zaria Bălţi, scor 7-1

Zimbru Chișinău a făcut instrucție cu Zaria Bălți în partida retur din sferturile de finală ale Cupei Moldovei. După ce au pierdut în prima manșă cu 3-2, "galben-verzii" s-au impus cu un neverosimil scor de 7-1 și s-au calificat în semifinalele competiției.

Soarta calificării a fost decisă încă din minutul 20, după eliminarea fundașului bălțean Diogo Rangel, care a primit al doilea cartonaș galben pentru un fault în careu.

Lovitura de la punctul cu var a fost transformată de portughezul Joao Teixeira. Până la pauză pentru gazde au mai înscris Igor Țâgârlaș și Marius Obekop.

Zimbru a continuat recitalul și în minutul secund. Radu Scoață a reușit dubla, iar Sandro Semedo și Joao Teixeira au puncat câte odată.

"Cartonașul roșu primit de jucătorul echipei adverse ne-a ajutat mult. Am marcat multe goluri în această partidă și suntem fericiți", a spus Joao Teixeira, mijlocaș FC Zimbru.

Golul de onoare pentru bălțeni a fost reuşit de atacantul brazilianul Jean Patrick. Antrenorul Zimbrilor, Sorin Colceag, a rămas extrem de mulțumit de evoluția elevilor săi.

"Cupa pentru noi reprezintă un obiectiv. Ne poate da drumul spre cupele europene. Mă bucură felul cum toți fotbaliștii s-au implicat pe tot parcursul meciului",  a spus Sorin Colceag, antrenor FC Zimbru.

În semifinalele Cupei Moldovei, Zimbru va juca cu Sfântul Gheorghe Suruceni.

"Sfinții" au fost învinși în manșa secundă de Dinamo-Auto cu scorul de 2-1, însă s-au calificat în următoarea rundă cu scorul general de 4-2.
O altă echipă calificată este Sheriff Tiraspol, care a dispus tot cu 3-0 și în manșa secundă de Speranța Nisporeni.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu