Zimbru - Milsami, scor: 2-0

Embed:

Zimbru Chişinău a învins în derby-ul etapei a 16-a din Divizia Naţională formaţia Milsami-Ursidos Orhei cu scorul de 2-0. Ambele goluri ale galben-verzilor au fost marcate de Oleg Molla. După această victorie Zimbru a revenit pe locul trei în clasament.

La jumătatea reprizei secunde Milsami-Ursidos a rămas cu un jucător mai puţin teren după eliminarea lui Bolohan.

"Arbitrul a interpretat două faze cum a vrut el, pe Şişchin nu l-a dat afară după ce a faultat grosolan, dar în schimb pe Bolohan l-a eliminat în doi timpi", a spus antrenorul Milsami, Gabi Stan.

"Nu trebuia să-i vorbească urât arbitrului, lăsaţi să se clarifice singuri, fiecare echipă care pierde caută motivele în arbitru", a menţionat antrenorul Zimbru Serghei Stroenco.

Zimbru a profitat de inferioritatea numerică a orheienilor şi a înscris încă o dată prin acelaşi Oleg Molla în minutul 78.

"Noi am avut mai multe ocazii de poartă, trebuia să învingem cu 3-0 sau 4-0, dar nu am reuşit să fructificăm toate ocaziile", a spus atacantul de la Zimbru.

După această victorie Zimbru Chişinău a acumulat 25 de puncte şi se află pe locul trei, Milsami a coborât pe patru, având cu un punct mai puţin.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu