Zimbru - Lilcora, scor: 2-0

Embed:

El Classico de Moldova, Zimbru - Sheriff, se va juca în sferturile Cupei Moldovei! Galben-verzii au învins în optimi Lilcora cu 2-0. După ce s-au chinuit fără succes să deschidă scorul în prima repriză, zimbrii au marcat ambele goluri după pauză, prin Bogdan Hauşi şi Anton Kovalevski.

Zimbru s-a calificat în sferturile Cupei Moldovei, după ce a învins Lilcora cu 2-0. Galben-verzii au reuşit să deschidă scorul abia în minutul 48, prin Bogdan Hauşi, după ce în prima repriză au ratat mai multe ocazii.

"Lovitura liberă a fost realizată perfect, şi acest gol a decis soarta meciului. (...) S-a văzut că ei sunt mai buni şi noi le-am dat iniţiativa", a spus Victor Comlionoc.

Deşi a avut mai multe ocazii de gol, Zimbru a reuşit să mai marcheze doar o singură dată. Golul de 2-0 a fost înscris de Anton Kovalevski cu 11 minute înainte de final.

"Bine că am câştigat. Nu contează 2-0 sau 10-0. Am arătat un joc bun şi am câştigat", a menţionat jucătorul de la Zimbru Iulian Erhan.

În sferturi, Zimbru va juca cu Sheriff Tiraspol, care cu o zi mai devreme a trecut de Locomotiva Bălţi cu 10-0.

"Sincer să fiu, mi-aş fi dorit să jucăm cu Sheriff în finală. (...) Aşa însă a fost tragerea la sorţi. Vom juca cu ei în sferturi", a comentat antrenorul Zimbru.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu