Zimbrii, euforici după victorie. "Important este că am luat Cupa şi pe ea va fi scris numele nostru"

Embed:

Jucătorii Zimbrului au sărbătorit câştigarea Cupei chiar în vestiar. Trofeul cucerit nu s-a dovedit a fi însă prea rezistent. În timp ce patronul echipei, Nicolae Ciornîi felicita jucătorii pentru performanţa obţinută, aproape toată şampania turnată în Cupă a curs jos.

 "Aţi scris o nouă pagină în istoria clubului. Vă mulţumesc mult. Toţi sunt fericiţi datorită vouă", a declarat Nicolae Ciorinîi.

 "Primele nu sunt atât de importante când intri în istoria unui astfel de club. Să fi fost chiar 100 sau 150 de mii - nu avea nicio importanţă. Important este că am luat Cupa şi pe ea va fi scris numele nostru", a spus jucătorul Radu Gânsari.

Dan Spătaru, jucător Zimbru: "Ne-am dorit-o de mult timp. De ani de zile nu am mai câştigat nimic. Acum s-a îndeplinit visul cred că nu numai al nostru dar şi al miilor de chişinăuieni care se bucură împreună cu noi".

"Am comis câteva greşeli. În plus, echipa noastră este cam obosită. Avem vreo 12-13 fotbalişti care au jucat meci de meci pe parcursul sezonului. Acestea sunt principalele motive", a explicat căpitanul Sheriff, Miral Samardzic.

După acest meci, Zimbru se poate lăuda cu o statistică mai bună în meciurile directe cu Sheriff în Cupa Moldovei. Din 17 partide, "galben-verzii" au câştigat şapte, Sheriff a obţinut şase victorii, patru partide s-au terminat la egalitate, iar golaverajul este de 20-18 în favoarea grupării din Chişinău. 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu