Zile numărate până la Olympic EcoFest. Parcul Valea Morilor se va transforma într-un adevărat orăşel sportiv

Embed:

Zile numărate au rămas până la unul dintre cele mai aşteptate evenimente sportive din această toamnă, Olympic EcoFest. Parcul Valea Morilor din capitală se va transforma sâmbătă într-un adevărat orăşel sportiv.

În cadrul evenimentului va fi organizată cursa în jurul lacului din parc, dar şi alte probe la diferite genuri de sport, cum ar fi tenis, volei, badminton, taewkon-do şi box.

În afara activităţilor sportive, vor fi zone amenajate pentru diverse distracţii. Totodată, un grup de sportivi olimpici moldoveni vor planta copaci în parc.

"Este un eveniment binevenit, care deja e tradiţional pentru mişcarea olimpică, pentru tânăra generaţie. Asta pentru că mulţi din cei care participă la aceste eveniment ulterior devin sportivi de performanţe şi membri ai loturilor naţionale", a declarat preşedintele CNOS, Nicolae Juravschi. 

Cu prilejul festivalului se va desfăşura şi turneul internaţional Canoe Gold Juravschi-Reneiski.

În cadrul acestei competiţii vor avea loc şi alte probe la caiac canoe la mai multe categorii de vârstă.

"Noi trebuie să facem acest lucru. Să schimbăm un pic formatul, să-l mai facem unul mai solid pentru a face această regată ca ulterior să fie inclusă în programul Federaţiei Internaţionale de Canoe", a mai spus Juravschi. 

Evenimentul este organizat pentru al treilea an consecutiv de Comitetul Naţional Olimpic şi Sportiv.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu