Zile numărate până la meciul cu Andorra. Când şi unde va avea loc

Embed:

Următoarea adversară a echipei naţionale a Republicii Moldova în preliminariile EURO-2020, reprezentativa minusculului stat pirineic Andorra, are în lot doar patru fotbalişti legitimaţi la cluburi din afara principatului din sud-vestul Europei.

Dar nici acestea nu sunt foarte cunoscute. Cel mai bine cotat este clubul lui Marc Vales, Sandefjord, ce activează în eșalonul secund al fotbalului norvegian și luptă pentru promovare în primul. Alți trei jucători sunt legitimați la cluburi din cel de-al 4-lea eșalon valoric al fotbalului spaniol.

24 de jucători au fost incluşi în lotul lărgit al Andorrei pentru meciurile cu reprezentativele ţării noastre şi a Islandei.

Nu lipseşte nici cel mai experimentat fotbalist din Andorra, Ildefons Lima, jucător în vârstă de 39 de ani.

După şase etape disputate în grupa H, "tricolorii" sunt pe locul cinci cu 3 puncte acumulate, iar Andorra este "lanternă roșie", fără niciun punct în linia de clasament.

Partida Andorra - Republica Moldova este programată pentru 11 octombrie şi se va juca pe arena "Estadi Nacional" din capitala Andorra la Vella. Meciul va fi transmis în direct de CANAL 3 de la ora 21 şi 45 de minute.

Peste trei zile, luni, 14 octombrie, echipa naţională a Republicii Moldova va găzdui la Chişinău reprezentativa Albaniei.

Partida de pe stadionul Zimbru va fi transmisă în direct de postul de televiziune PRIME, cu începere de la ora 21 şi 45 de minute.

Lasă un comentariu