Zile de foc în Moldova. Până la cât vor urca temperaturile în următoarele zile

Codul Galben de vreme caniculară a fost prelungit până în 31 august. Temperatura aerului va ajunge până la 33 de grade. Totodată, meteorologii anunţă pericol excepţional de incendii, din cauza temperaturilor ridicate şi a lipsei de precipitaţii.

Mâine, la Briceni şi Soroca, termometrele vor indica 28 de grade, iar la Bălţi, cu unul mai mult. La Orhei sunt prognozate 30 de grade, iar la Tiraspol, 31. La Leova se vor înregistra 32 de grade, în timp ce la Comrat şi la Cahul maxima va ajunge până la 33.

În Capitală, în această noapte se vor înregistra 17 grade, iar mâine vor fi 31. În următoarele zile, termometrele vor indica ziua între 28 şi 32 de grade, iar noaptea vor varia între 14 şi 17.

Mâine, în cea mai mare parte a Europei, cerul va fi variabil. La Madrid sunt prognozate 32 de grade, la Berlin 30, iar la Roma, cu unul mai mult. La Paris se vor înregistra 27 de grade, în timp ce la Londra, nu vor depăşi 22. La Viena termometrele vor indica 31 de grade, iar la Praga cu unul mai puţin.

La Varşovia şi la Budapesta se aşteaptă 33, iar la Belgrad, 34 de grade. În Capitala României şi la Atena, meteorologii anunţă 32 de grade, iar la Ankara, 31. La Kiev, maxima va ajunge la 26 de grade Celsius, iar la Moscova, până la 22.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu