Zile călduroase în ultimul weekend de vară. Câte grade vor indica termometrele

Embed:
Mâine, în toată țara, vremea va fi determinată de influenţa unei zone de aer cu presiunea atmosferică normală. Vântul va sufla din sud-est slab la moderat. La Briceni și Soroca vor fi 29 de grade Celsius, iar la Bălți cu un grad mai mult. La Orhei se așteaptă 31 de grade, iar la Tiraspol 32 de grade Celsius. La Leova, termometrele vor indica valori de 33 de grade.La Comrat și Cahul de maximele vor fi de 34 de grade.

Mâine, în Capitală se vor înregistra 32 de grade Celsius, iar noaptea termometrele vor indica până 17 grade. În weekend vremea va fi generoasă, iar de săptămâna viitoare temperaturile vor scădea treptat.

Mâine, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil. La Madrid se vor înregistra 34 de grade, iar la Bucureşti şi Atena vor fi 32 de grade Celsius. La Berlin va ploua şi vor fi valori 21 grade. La Paris şi Viena cerul va fi înnorat, iar maximele nu vor depăşi 20 de grade. La Londra, termometrele vor indica cu un grad mai puţin. La Roma se vor înregistra 30 de grade, iar la Ankara va fi mai cald, şi maximele vor urca până la 36 de grade. La Varşovia şi Budapesta se anunţă ploi, iar temperaturile vor fi de 20 şi, respectiv, 28 de grade Celsius. La Praga sunt prognozate valori de 21 de grade, iar la Belgrad 33 de grade Celsius. La Kiev, termometrele vor arăta 29 de grade, iar la Moscova, cerul va fi senin şi temperaturi ce vor depăşi 25 grade Celsius.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu