Zico şi Neymar au făcut spectacol într-un meci caritabil

Embed:

Fostul fotbalist brazilian, Zico şi tânăra vedetă Neymar au făcut spectacol într-un meci caritabil în faţa a 40 mii de spectatori. Echipa formată din prietenii lui Zico a învins echipa foştilor jucători de la Sao Paulo cu scorul de 7-5. Banii adunaţi în urma aceste partide vor merge la mai multe fondaţii de binefacere.

Fosta glorie braziliană, Zico s-a întors pentru o zi pe teren pentru un meci de caritate care încheie anul fotbalistic în Brazilia. Partida dintre prietenii lui Zico şi echipa foştilor jucători de la Sao Paulo s-a încheiat cu victoria formaţiei lui Zico cu scorul de 7-5.

"Am încheiat anul cu un cadou pentru toţi amatorii fotbalului. Ne-am adunat toate vedetele fotbalului brazilian şi am oferit un spectacol pentru tot publicul prezent la meci. Cred că toată lumea a plecat mulţumită de la stadion", declarat Zico.

Zico a marcat primul şi ultimul gol al meciului. Meciul s-a desfăşurat pe stadionul Morumbi din Sao-Paulo şi a fost urmărit de 40 mii de oameni. Preţul unui bilet a fost între trei şi opt dolari. Banii adunaţi vor ajunge la diferite fundaţii de binefacere.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu