Zi plină de evenimente! Cum îţi poţi petrece timpul în această duminică de septembrie

Embed:

Ziua de astăzi se anunţă plină de evenimente locale, dar şi de talie internaţională. În premieră, la Chişinău este organizat Campionatul mondial "Bodyguard 2017", care va dura trei zile.

Competiţia agenţilor de pază profesionişti, care, zilnic, apără demnitari sau diferite personalităţi, începe în această dimineaţă în Piaţa Marii Adunări Naţionale. La eveniment s-au înscris 100 de participanţi din 18 țări, printre care China, Iordania, Israel, Ucraina și Belarus. Ţara noastră va fi reprezentată de angajaţii Serviciului de Protecţie şi Pază de Stat, care, anul trecut, au ocupat primul loc la un campionat similar din România.

Programul include mai multe probe printre care șofatul în condiții extreme, apărarea persoanei fizice, dar și respingerea unui atac cu aplicarea procedeelor de luptă corp la corp.

Tot în Capitală, bikerii vor demonstra astăzi că sunt eleganți. Îmbrăcați în costume clasice, aceștia vor organiza cursa Gentleman's Ride. Startul va fi dat de pe bulevardul Dacia.

Tot astăzi, cei mai buni luptători din Moldova se vor duela la Hâncești în cadrul turneului "Hai la trântă că-i mai sfântă".

Cei care au fost la toate concertele din cadrul festivalului internațional Maria Bieșu, nu trebuie să îl rateze pe ultimul, care va încheia cea 25-a ediție a evenimentului.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu