Zi mare pentru cinefili! Academia americană de Film anunţă nominalizările la Oscar

Embed:

Zi mare pentru cinefilii din întreaga lume. Academia americană de Film va anunţa astăzi nominalizările la premiile Oscar. Criticii de film consideră favorit în acest an lungmetrajul "Boyhood", marele câştigător al Globurilor de Aur.

"Boyhood" prezintă viaţa unui puşti de şase ani, care devine în timp un tânăr independent şi raţional. Pelicula, care a fost filmată timp de 12 ani, concurează cu "Birdman". Filmul a primit cele mai multe nominalizări în acest an la Globurile de Aur.
 
Un alt favorit la cele mai râvnite premii din industria cinematografică este comedia "The Grand Hotel Budapest", în regia lui Wes Anderson.
 
Premiul pentru cea mai bună interpretare masculină ar putea fi disputat între actorii David Oyelowo, din "Selma", Benedict Cumberbatch, pentru rolul din "The imitation game" şi  Eddie Redmayne din "The Theory of Everything".

Favorita criticilor la categoria feminină a premiului este actriţa Julianne Moore, pentru rolul din drama "Still Alice". Acesta este disputat însă și de actriţele Reese Witherspoon şi Rosamund Pike.

Candidaţii vor fi anunţaţi la Teatrul Samuel Goldwyn din Beverly Hills. La eveniment vor participa peste 400 de ziarişti din întreaga lume.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu