Zi importantă pentru candidaţii care râvnesc funcţia de primar al Capitalei. Vezi profilul lor

Embed:

Astăzi, 20 octombrie, #ALEGEPUBLIKA. Cele mai noi informaţii despre ce se întâmplă în ziua alegerilor sunt pe www.alegepublika.md.

Zi importantă pentru cei 18 candidaţi, o femeie şi 17 bărbaţi, care râvnesc funcţia de primar general al Municipiului Chişinău.

Primul în buletinul de vot este socialistul Ion Ceban, candidat PSRM. Acesta este urmat de Teodor Cârnaţ din partea Partidului "Voinţa Poporului". Cu numărul trei în buletinul de vot figurează Valerii Klimenco, candidat desemnat de Partidului Politic "ŞOR", urmat de Valeriu Munteanu, preşedintele Partidului "Uniunea Salvaţi Basarabia". 

Pe locul cinci este candidatul Mişcării social-politice "Forţa Nouă", Victor Chironda. Cu numărul şase în buletin figurează Vitalie Voznoi, din partea Partidului "Stânga Europeană".

Dumitru Ţîra, candidatul Partidului Popular European din Moldova are numărul şapte în buletinul de vot. După el urmează Vitalie Marinuţa din partea "Partidului Verde Ecologist". Cu numărul nouă în buletin este candidatul Blocului "ACUM", Andrei Năstase. 

Singura femeie aflată în cursa pentru fotoliul de primar al Capitalei, Lilia Ranogaeţ, susţinută de Partidul Național Liberal, este pe locul 10. Ea este urmată de candidatul PLDM, Alexandru Fetescu.

Cu cifra 12 în buletinul de vot este fostul primar al Chişinăului, Dorin Chirtoacă. Pe locul 13 figurează Ivan Diacov, din partea formaţiunii "Partidul Nostru". Candidatul Partidului Democrat, Vladimir Cebotari, este pe poziţia a 14-a. El este urmat de Octavian Ţîcu, susţinut în acest scrutin de "Partidul Unității Naționale".

Candidatul "Partidului Oamenii Muncii", Serghei Toma, are numărul 16 în buletin, iar Vladimir Ţurcanu, înaintat de "Partidul Popular Românesc" este al 17-lea.

Ultimul în buletinul de vot este Boris Volosatîi, candidatul Partidului Politic "Democrația Acasă".

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu