Zi decesivă pentru Petru Jardan! Ce a decis Comisia Parlamentară

Ridicarea imunităţii deputatului Partidului " Şor" Petru Jardan ar putea fi discutată astăzi la şedinţa Parlamentului. Comisia Juridică a acceptat solicitarea procurorului general interimar ca Jardan să rămână fără imunitate pentru a fi cercetat penal. Deputatul nu s-a prezentat la şedinţa comisiei.

Decizia privind includerea acestui subiect pe ordinea de zi a Legislativului va fi luată de Biroul permanent. Şedinţa Parlamentului începe la ora 14.00.   

Deputatul Partidului "Şor", Petru Jardan, a declarat ieri pentru Publika TV că este plecat în România şi că nu a ştiut despre faptul că Dumitru Robu va veni în Parlament să-i ceară ridicarea imunităţii parlamentare.

Mai mult, Jardan a vorbit la telefon cu membrii Comisiei Juridice şi le-a cerut să convoace şedinţa săptămâna viitoare, când se va întoarce în ţară, dar aceştia nu au ţinut cont de solicitarea deputatului. 

Preşedintele comisiei juridice, Sergiu Litvinenco, a scris pe Facebook că au existat motive temeinice pentru acceptarea cererii procurorului general interimar de a ridica imunitatea lui Jardan.

Lasă un comentariu