Zi de poveste la Târgul de Crăciun. Peste 40 de copii din familii sărace s-au distrat și au primit daruri de la Moș Crăciun

Embed:

Peste 40 de copii din familii defavorizate din Chişinău au avut parte de o zi memorabilă. Aceştia au fost la Târgul de Crăciun organizat de Guvern, unde s-au distrat pe cinste şi au primit daruri din partea lui Moş Crăciun.

Distracţia a început la patinoar.

"Prima dată când patinez, la început e mai greu, am crezut că e ca pe role, dar nu este aşa. Pentru mine e vesel, am dispoziţie, foarte frumos".

"Mă tem că mi se îndoaie picioarele, dar e foarte bine. Mă miră foarte tare că în alte părţi nu e zăpadă şi numai aici este, prima oară vin aici şi îmi place".

"Mie îmi place cel mai tare când cad jos. De ce? Nu mă doare. Mie la fel îmi place deoarece pentru că alţii se râd şi eu tot mă fac vesel un pic."

Apoi, copiii au mers la carusel. Cel mai aşteptat moment a fost întâlnirea cu Moş Crăciun. Copiii l-au colindat pe cel mai iubit bunic.

"Prima oară am fost la Moş Crăciun, mi-a plăcut, e frumos şi îmi era dor. Îmi doresc să am sănătate, fericire şi gata".

"Este ultimul grup de copii fiindcă deja de mâine se încep lecţiile şi să fie cu bună dispoziţie şi cu puteri noi în semestrul care vine", a spus Ştefan Rotaru, reprezentatul Asociaţiei Concordia.

"În următoarele zile aşteptăm iarăşi grupuri de copii, care o să aibă acelaşi program şi o să încercăm să le creeăm o dispoziţie cât mai bună, o dispoziţie de sărbători", a declarat Alexandru Rusu, administratorul Târgului "Acasă de Crăciun".

Până în prezent, târgul "Acasă de Crăciun" a fost vizitat de aproximativ 5.000 de copii, care provin din familii defavorizate. Toate cheltuielile sunt suportate de Guvern.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu