Zi de curăţenie în toată ţara! Iniţiativa Partidului Democrat, auzită şi de voluntarii din raionul Nisporeni şi municipiul Bălţi

Embed:

Iniţiativa Partidului Democrat a fost auzită şi de voluntarii din raionul Nisporeni şi municipiul Bălţi. Participanţii au profitat cu plăcere de ziua liberă şi au ieşit să facă ordine în parcurile din oraşe. La Nisporeni, voluntarii şi-au dat întâlnire la Memorialul Militar din Parcul Central.

În Nisporeni au fost sădiţi două mii de puieți de salcâm. Iar în Bălţi, pentru curăţarea bulevardului Mihai Eminescu şi-au adus aportul mai mult de 300 de voluntari.

 "Vom sădi mulţi arbuşti de liliac. Ei vor înfrumuseţa oraşul nostru şi acest bulevard. În cadrul proiectului "Drumuri bune pentru Moldova" Guvernul a alocat 2,8 milioane de lei pentru reparaţia drumurilor şi reabilitarea acestei alei", a spus deputatul PDM, Serghei Chiseliov. 

Locuitorii oraşului Bălţi s-au arătat foarte bucuroşi, dar şi plăcut surprinşi de iniţiativa PDM.

"În sfârşit au început amenajarea bulevardului Eminescu, Cândva aici creşteau trandafiri. După destrămarea puterii sovietice nu s-a mai făcut numic".

La acţiunile de salubrizare în toată ţara au participat aproximativ 15 mii de oameni.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu