Zgomot INFERNAL într-un cartier din Capitală! Muncitorii de pe un șantier nu au somn la miezul nopții

Embed:

Nu au parte de linişte şi odihnă în propria casă. Este vorba despre mai mulți locatari ai unui bloc de pe strada Alecu Russo din Capitală. Oamenii au fost treziți la miezul nopții de zgomotul de pe un șantier din vecinătate.

"E gălăgie, se zguduie pereții. Macaraua este în funcţiune. Ei lucrează pe o porțiune mică. Fundamentul este pentru o casă cu cinci etaje, dar nu pentru un bloc cu 12 etaje. Asta este a zecea mașină."

"Nu putem dormi. Este un zgomot puternic. Nu ne putem odihni, mai ales că avem trei copii."

"E jumătate la douăsprezece. Să nu credeți că mint. Foarte plăcut, având copil mic acasă, vara ferestrele sunt deschise și trebuie să ascultăm așa o muzică. În loc să stăm să-l adormim. Motivul lor invocat e că în procesul fabricării s-au stricat utilajele."

Întrebaţi de ce muncesc la o oră atât de târzie, muncitorii au refuzat să răspundă:

" - De ce lucrați la această oră târzie? - Eu știu că e gălăgie."

În scurt timp, locatarii au chemat poliția.

"Deplasându-ne la fața locului am observat mașini care turnau beton după ora zece. Conform legislației, persoana juridică o să fie pedepsită administrativ cu o amendă, în jur la 3.000 de lei", a declarat plutonierul Vasile Ivanov.

Potrivit oamenilor legii, construcţia este una autorizată. Conform legii, liniştea publică trebuie să fie menţinută de la ora 22:00 până la 7:00 dimineaţa.

 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu