Zenit Sankt-Petersburg a obţinut a opta victorie consecutivă în Premier Liga din Rusia

Embed:

Zenit Sankt-Petersburg este neînvinsă în acest sezon în Campionatul Rusiei. Echipa antrenată de Andre Villas Boas a obţinut a opta victorie consecutivă în Premier Liga din Rusia după ce a surclasat în deplasare formaţia FC Rostov cu scorul de 5-0.

Zenit a deschis scorul în minutul 11, prin Salomon Rondon. La finalul primei reprize Xulu a înscris în propria poartă, iar la pauză oaspeţii conduceau cu 2-0. În minutul 57, Rondon şi-a trecut în cont dubla şi a majorat scorul la 3-0. Peste un sfert de oră, gazdele au înscris din nou în propria poartă, prin Diakov, iar în minutul 74, Rondon a marcat al treilea său gol în acest meci.

Mijlocaşul naţionalei Moldovei, Alexandru Gaţcan nu a jucat pentru Rostov în această partidă. Acesta nu a fost inclus pe foaia de joc, fiind accidentat. Zenit rămâne lider în Campionatul Rusiei, acumulând 24 de puncte din tot atâtea posibile.

Într-un alt meci din etapa a opta, Ural a învins în deplasare formaţia FC Ufa cu 1-0. Singurul gol al meciului a fost marcat de fostul atacant al Sheriff-ului, Alexandr Erohin, la finalul primei reprize. Pentru Ural aceasta a fost prima victorie din prima ligă valorică a Campionatului Rusiei.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu