Zenit Sankt-Petersburg a învins formaţia FC Rostov cu scorul de 3-1

Zenit Sank-Petersburg a obţinut o victorie importantă în lupta pentru titlul în etapa a 28-a din Campionatul Rusiei, după ce a învins în deplasare formaţia FC Rostov cu 3-1. Într-un alt meci Spartak Moscova s-a impus cu 4-0 în faţa echipei Tom Tomsk.

Zenit Sank-Petersburg a mai făcut un pas important spre cucerirea celui de-al doilea titlu consecutiv în Rusia. Echipa antrenată de italianul Luciano Spaletti a învins în deplasare formaţia la care este legitimat internaţionalul moldovean, Alexandru Gaţcan, FC Rostov cu scorul de 3-1. 

Oaspeţii au decis soarta partidei în prima jumătate de oră a partidei, când au marcat cele trei goluri. Portughezul Danny a deschis scorul în minutul 9, iar peste 7 minute Lukovic a înscris din penalty pentru 2-0. Alexandru Buharov a dus scorul la 3-0 înscriind cu capul din apropiere. Golul de onoare al gazdelor a fost încsris de Hector Bracamonte în minutul 49. Alexandru Gaţcan nu a fost nici măcar rezervă în partida cu Zenit.

Într-un alt meci Spartak Moscova a învins fără probleme formaţia Tom Tomsk cu 4-0 în faţa propriilor suporteri. Cehul Marek Suchy a deschis scorul în minutul 10, iar Ari a dublat avantajul moscoviţilor pe final de primă repriză. Celelalte două goluri Spartak le-a înscris în ultimele şase minute ale meciului. Dmitrii Kombarov a marcat pentru 3-0 în minutul 84, iar peste cinci minute Ari a stabilit scorul final.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu