CLIPE DE GROAZĂ la metroul din Roma, după PRĂBUŞIREA unei scări rulante. 24 de oameni au fost răniţi (IMAGINI CU PUTERNIC IMPACT EMOŢIONAL)

Embed:

Clipe de groază aseară la metroul din Roma, după ce o scară rulantă s-a defectat. Cel puţin 24 de oameni au fost răniţi, iar 7 dintre ei sunt în stare gravă. Cele mai multe victime sunt cetăţeni ruşi care veniseră să asiste la un meci de fotbal în capitala Italiei.

Din imaginile postate de un martor ocular, viteza de deplasare a scării rulante s-a mărit brusc, iar persoanele aflate pe trepte au căzut unele peste altele. Nu se ştie din ce cauză s-a produs defecţiunea. Potrivit unor relatări din presă, incidentul ar fi fost provocat de faptul că o parte dintre cei aflaţi pe scară ar fi sărit şi ar fi dansat. Oamenii au sunat disperaţi la 112. 

Zeci de ambulanţe, maşini ale salvatorilor şi poliţiştilor au fost mobilizate pentru intervenţie.

"Am găsit foarte mulţi oameni la baza scării rulante. Erau unii peste alţii şi strigau după ajutor. Aveau răni grave provocate de scara rulantă care se desprinsese", a spus Giampietro Boscaino, comandantul pompierilor.

Accidentul s-a produs la staţia de metrou Piaţa Republica, aproape de gara feroviară Termini. Printre cei răniţi în accident se numără 15 cetăţeni ruşi şi 4 ucraineni. Aceştia se aflau la Roma pentru a asista la meciul de fotbal dintre CSKA Moscova şi AS Roma din cadrul Ligii Campionilor.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu