Zeci de oameni au mers la Ambasada Ucrainei din Chişinău să transmită mesaje de condoleanțe familiilor victimelor catastrofei aviatice

Tristeţe şi durere la Ambasada Ucrainei din Moldova, unde zeci de oameni au mers să transmită mesaje de condoleanțe familiilor victimelor catastrofei aviatice din Iran.

În carte de condoleanţe, au fost lăsate zeci de mesaje. Totodată, oamenii au adus flori şi au aprins lumânări pentru cei care au plecat la cer.

În acest context, Ambasadorul Ucrainei la Chişinău a adus mulţumiri conducerii Republicii Moldova, liderilor și reprezentanților partidelor politice, corpului diplomatic, organizațiilor neguvernamentale, publice, companiilor locale și moldovenilor care au venit să transmită mesaje de condoleanțe poporului ucrainean.

Bilanţul tragediei este de 176 de morţi, pasageri şi membri ai echipajului, care provin din şapte ţări: 82 de iranieni, 63 de canadieni și 11 ucraineni, dintre care nouă membri ai echipajului. De asemenea, la bord erau 10 suedezi, 4 afgani, 3 britanici și 3 germani.

16 dintre victime erau minori. Printre victime sunt familii întregi. Una dintre ele, formată din părinţi şi doi copii, iar alta formată din doi tineri proaspeți căsătoriți, care se întorceau în Canada după nuntă.

loading...

Lasă un comentariu