Zeci de mii de oameni au venit la Staples Center pentru a-l comemora pe Kobe Bryant şi fiica acestuia, decedaţi într-un accident de elicopter

Embed:

Peste 20 de mii de oameni au venit la Staples Center, arena grupării Los Angeles Lakers, pentru a-l comemora pe baschetbalistul Kobe Bryant şi fiica acestuia, decedaţi la 26 ianuarie într-un accident de elicopter. Familia, prietenii şi fanii au fost prezenţi la eveniment, iar unii au ţinut discursuri emoţionante.

"Kobe a fost cel mai valoros jucător al fetelor sale sau mai bine-zis, cel mai valoros tată. Le spunea mereu fetelor ce inteligente sunt, le ajuta să fie curajoase şi să depăşească obstacolele. Dragul meu, ai grijă de Gigi, iar eu voi avea grijă de Nani, Bibi şi Coco. Suntem cea mai tare echipă", a menţionat Vanessa Bryant, văduva lui Kobe Bryant.

"Kobe Bryant a fost pentru mine o inspiraţie, cineva căruia îi păsa cum am jucat eu baschet sau cum îşi dorea el să joace baschet. El a vrut să fie cel mai bun baschetbalist şi cu cât îl cunoşteam mai bine, cu atât mai mult îmi doream să-i fiu un frate mai mare", a precizat Michael Jordan, fost baschetbalist.

Alicia Keys, Christina Aguilera şi Beyonce au interpretat câteva piese în memoria lui Kobe Bryant şi fiicii acestuia.

Mai mulţi fani s-au adunat în afara arenei Staples Center:

"Mi-am dorit să fiu aici, să-i simt energia, să aduc un omagiu unui om grozav, să îi mulţumesc pentru tot ce a făcut". 

"Au fost atât de mulţi oameni în afara arenei. Oameni care îl iubesc pe Kobe. Probabil, au fost mai mulţi fani afară decât în interior".

Kobe Bryant a jucat întreaga cariera la Los Angeles Lakers, în perioada 1996-2016, fiind liderul all-time al punctelor marcate de un jucător al francizei. Câştigător a 5 titluri în NBA şi a două medalii olimpice de aur cu SUA, Byrant a devenit primul jucător din istorie care a depăşit borna de 30.000 de puncte marcate si 6000 de pase decisive

loading...

Lasă un comentariu