Zeci de creatori de modă şi-au prezentat colecţiile în cadrul Kazahstan Fashion Week

Embed:

Zeci de creatori de modă din Kazahstan, Georgia, Ucraina, Italia şi Turcia şi-au prezentat colecţiile primăvară-vară 2011. Evenimentul s-a desfăşurat în cadrul Kazahstan Fashion Week. Scopul organizatorilor este de a populariza creaţia dezignerilor kazakhi, cunoscută doar în ţara lor.

Actorul american Armand Assante spune că este pentru prima dată când a urmărit o paradă de modă. El spune că îi place Kazakhastanul şi este fericit că designerii de aici au ce oferi.

Creatoarea de modă kazahă, Kuralai Nurkadilova, care a revenit recent de la Russian Fashion Week, a adăugat un pic de umor evenimentului. Modelele ei au defilat pe podium pretinzând că se află într-o stare avansată de ebrietate. Colecţiile sale reprezintă un mix de costume pentru bărbaţi, pantaloni lungi şi scurţi şi rochii scurte cu aplicaţii de dantelă. Echipa formată din Anna Ayupova şi Sophia Rakhimova, a prezentat costume elegante şi rochii cocktail. Mulţimea a fost impresionată de câteva mişcări de gimnastică, demonstrate de un model. Alţi designerii au apelat la elemente tradiţionale ale ţărilor din care vin. Acesta este primul show, care s-a desfăşurat în Kazakhstan, după criza financiară din 2008. Organizatorii susţin că dificultăţile financiare nu au afectat imaginaţia creatorilor.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu