Zeci de apartamente din Bălţi, inundate în urma ploii. Oamenii dau vina pe gestionarul blocului

Embed:

Câteva zeci de familii din Bălţi s-au trezit cu ploaia în apartamente. În urma precipitaţiilor din aceste zile, apa a pătruns prin tavan şi le-a inundat locuinţele. Potrivit locatarilor, de vină ar fi gestionarul blocului, care a început să repare acoperişul, dar n-a mai apucat.

"Eu dormeam aici și am fost nevoită să dau canapeaua într-o parte apa îmi venea în cap. Curgea apa în cap, eu dormeam cu borcanele lângă mine.Curgea de peste tot, de aici, și de aici", a spus Eugenia Babără, locuitoare a oraşului Bălţi. 

Oamenii spun că angajații Întreprinderii Municipale "Gospodăria locativ-comunală" au început lucrările de reparație a acoperișului încă acum două luni, dar aşa şi nu le-au încheiat.

"Eu am reparat acoperișul deasupra apartamentului meu, dar acum ei au hotorât să-l repare peste tot. La mine nu curgea, acum curge. Dar și-au bătut joc se primește, atâta timp au întins aceste lucrări."

Locatarii blocului spun că ploaia le-a provocat pagube semnificative:

"Priviți, și la noi a ajuns apa, au rămas urme. Dar urcați la etajul cinci să vedeți ce este acolo. Am plătit bani pentru aceste lucrări. După ploaia de ieri însă, toată scara e inundată."

"La etajul cinci toate cablurile sunt în apă. Apa poate să se aprindă casa."

Dintre cele peste 900 de blocuri din Bălţi, aproape 500 sunt în gestiunea Gospodăriei locativ-comunale a primăriei.

Responsabilii întreprinderii nu putut fi găsiţi pentru a oferi explicaţii.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu